Quinta do Rio Alva - Quinta Do Rio Alva Streepjes 1

Over Ons

Wij zijn José, Sabine en Sem. José is 100% Portugees, maar al op jonge leeftijd met zijn ouders naar Nederland gekomen. Sabine is 100% Nederlands, maar door de vele vakanties in Portugal, heeft ze al een groot Portugees hart. Onze zoon Sem is daarmee 50% Portugees en 50% Nederlands. Met zijn 9 jaar is hij een gezellig, lief en soms ook ondeugend mannetje.

Waarom verhuizen naar Portugal?
Al heel veel jaren verlangt José er naar om terug te keren naar zijn roots. Ook al heeft hij maar korte tijd in Portugal gewoond, daar is de plek waar hij zich thuis voelt. Sinds de eerste gezamenlijke vakantie aan dit gebied (zo’n 9 jaar geleden) ziet Sabine het ook wel zitten om daar een bestaan op te bouwen. We hebben dan ook al een heel aantal huizen bekeken in het echt en online, voordat we in de zomer van 2017 dit huis ‘ontdekken’. Ideaal vooral voor Sabine, want een ‘baan’ op kantoor in een ander land waarvan je de taal niet perfect spreekt wordt toch lastig.

We hebben beide een passie voor rust, ruimte en het buiten leven. Sabine heeft 25 jaar geleden al eens geroepen dat ze het toerisme in wilde, dus na het zien van deze Quinta waren we verkocht.  Een prachtig huis, een super mooie omgeving, tal van mogelijkheden voor uitstapjes, sport en ontspanning. 1+1 = 3.

We willen iedereen laten genieten van dit mooie land in al zijn facetten. Met een bezoekje aan onze Quinta laten we jullie het “echte” Portugal ontdekken. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in authentieke dorpjes of grotere steden óf ontdek de natuur tijdens mooie wandeltochten of een mountainbike tocht! Uiteraard hebben wij een map voor u liggen waar u alle informatie kunt vinden om zélf de mooiste plekjes te bezoeken. Nog meer informatie en tips nodig? Wij staan voor u klaar.

Dutch