SUP Rio Alva2020-06-09T22:07:09+00:00

STAND UP PADDLING

STAND UP PADDLING

Onze Quinta is gelegen aan de rivier de Alva, bij Ronqueira – Mouronho. Deze rivier is niet heel diep en behoort tot één van de schoonste rivieren van Portugal. Aangezien we alle 3 gek zijn op water, wilden we iets nieuws gaan aanbieden. Er zijn namelijk al kano’s en waterfietsen te huur, maar nog geen SUP-boarden! Gat in de markt dus op onze locatie. Stand Up Paddle (of kortweg: SUP) betekent dat je je staand op een board, met een peddel in je handen, voortbeweegt over het water. Internationaal gezien is SUPpen de snelst groeiende watersport van dit moment. Het is een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Bovendien is het ook een avontuurlijke manier van sporten, mooie plekjes opzoeken, andere mensen ontmoeten en zo dicht mogelijk bij de natuur zijn.

Het gevoel van ontspannen, maar ook van ontdekken gun ik iedereen, daarom hebben we op dit moment 8 planken en uiteraard voor de veiligheid ook zwemvesten. De rivier de Alva leent zich uitermate voor Stand Up Paddling. De rivier is kalm en je kunt ongeveer 1 km paddlen alvorens je bij de dam komt. Al op 200 meter van het strandje ervaar je de rust en de schoonheid van de omgeving. Je hoort vogels fluiten en je kunt genieten van de kleurenpracht van bomen en planten langs de rivier. Je komt helemaal ZEN weer terug, vooral als je voor de ‘lange’ tour kiest. Na een uitleg op de kant, ga je met één van ons het water op. Na afloop van de tocht kun je nog verder relaxen en nagenieten bij de Praia Fluvial.

SUPpen is geschikt voor jong tot oud. Jonge kinderen kunnen voor op het board zitten. Afgelopen zomer hadden we ook enkele sportievelingen van 64 jaar op een board! Durf je toch niet op een SUPboard? We hebben ook een 2persoons kano!

Dus twijfel niet en kom gezellig SUPPEN bij SUPRioAlva.

Let’s SUP on the Rio Alva!

Ontdek SUP – 1 à 1,5 uur

Je gaat na een instructie op de kant, onder begeleiding het water op. We paddlen richting de dam, doen daar wat leuke oefeningen en paddlen weer terug. Aan het einde doen we nog een wedstrijdje (rond de boeien) en een laatste leuke oefening.

Kosten zijn € 10,00 p.p.
Logeer je in onze B&B of glamping, dan ontvang je 50% korting (bij 2 of meer personen).

SUP & Relax  – 2 à 2,5 uur

Na een instructie op de kant, ga je onder begeleiding het water op. We paddlen richting de dam en zullen hier gaan “picknicken” op het water. Daarna is er nog tijd om te relaxen alvorens we weer richting het eindpunt paddlen. Hier doen we nog enkele gezamenlijke oefeningen, voordat we weer de kant op gaan.

Kosten zijn € 17,50 p.p.
Logeer je in onze B&B of glamping, dan ontvang je 50% korting (bij 2 of meer personen).

NIEUW *** SUP Yoga  *** NIEUW

Vanaf zondag 14 juni gaat Valérie Pas YOGA geven op een supboard. YOGA op het water geeft een extra dimensie aan de yogales. Het is heerlijk om midden op het water, onder het genot van het kabbelende water en de kwetterende vogeltjes een Yoga les te volgen. Naast dat het goed is voor je geest, is het super goed voor je lichaam. En op het water is het zelfs nog beter voor je lichaam, focus, balans en evenwicht zorgen voor een ultieme core-training.

Aankomst vanaf 10.30 uur bij onze Quinta.
Yoga: 11.00-12.00
Vrij suppen: 12.00-12.30
Gezonde smoothie: 12.30-13.00

Losse les: € 15,00
Reeks van 6 lessen: € 75,00.

Opgeven?
Mail naar supyoga@quintadorioalva.nl
Of app naar +351 964 735 248

SUPPEN – Voor de hele familie

Meer weten over Stand Up Paddling op de Rivier de Alva?

Of wil je een tijdstip boeken?

Vul snel onderstaand contactformulier in en je krijgt van ons een reactie!

Quinta do Rio Alva
Rua das Moendas 260 – Ronqueira
420-173 Mouronho – Portugal

Tel: +351 964 735 248
Tel: +31 651 80 70 19
Email: sup@quintadorioalva.nl
Web: www.quintadorioalva.nl
Like ons ook op Facebook
Of volg ons op Instagram

Schrijf je nu in voor onze Inspiratiemail én
krijg direct 5% korting op je verblijf.