In Portugal is er de afgelopen 4 weken heel veel werk verzet door José! Een mooie nieuwe keuken, meubels uit Nederland, langzaam maar zeker wordt het echt “ons” huis. Ook de tuin is al deels aangepakt, maar daar gaat ook nog wel een hoop werk in zitten. Daar gaan we aan verder wanneer we er definitief zijn. In Nederland heb ik mijn steentje bijgedragen, we wonen nu inmiddels 1,5 week officieel bij mijn ouders. Gelukkig is José sinds dit weekend weer bij ons. Wat hebben Sem en ik hem gemist. Ook al weten we dat het voor het goede doel is, je mist elkaar toch!

Inmiddels ben ik vrijwillig ‘werkloos’, maar met de hele lange to-do-list zal ik me geen moment vervelen. Elke dag lijken er ook wel weer nieuwe items op het lijstje bij te komen. Eerlijk is eerlijk, ik vind het heerlijk om te werken aan onze droom!

Vandaag ben ik bij mijn oom geweest, de kunstenaar op de computer! Hij is voor ons bezig geweest met het logo… en die is nu zo goed als klaar. Zo ontzettend blij mee! Heel veel dank! Ook aan de achterban die mij via WhatsApp extra tips gaf. Dus ja, het volgende op de to-do-list wat nu kan worden gedaan is: promotiemateriaal bestellen!

Ook heb ik nu weer wat meer rust in mijn hoofd om te gaan werken aan de website. Deze vordert inmiddels gestaag en langzaam maar zeker begin ik er trots op te worden. Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, maar de basis staat. Een deel van de site wordt nog ingevuld wanneer we daadwerkelijk in Portugal zijn, want ik wil graag (zoveel mogelijk) eigen foto’s gaan gebruiken.
Omdat de website nog niet helemaal klaar is, verklap ik hem ook nog niet.

Kun je echter niet langer wachten om een kamer te boeken?? Mail me dan: sabinekolken@hotmail.com! Wacht niet te lang, want van 23 augustus tot 18 september zijn er elke nacht al 1 tot 2 kamers vol! We hebben er 4, dus we zitten nog niet helemaal vol… Maar je weet maar nooit hoe snel het kan gaan…

By |2018-07-11T14:22:34+00:00juli 2nd, 2018|News|

Schrijf je nu in voor onze Inspiratiemail én
krijg direct 5% korting op je verblijf.