We zijn weer thuis na een heftig weekje in Portugal. Ons mannetje is super blij dat papa en mama er weer zijn. Hij heeft ons gemist en wij hem ook.

De bank heeft groen licht gegeven op de hypotheekaanvraag, dus we kunnen nu alle bevindingen met de familie bespreken. Weer slaan we aan het rekenen en wegen wederom de voor- en nadelen af.

Ergens weten we en voelen we dat dit ons huis is. Toch bekruipt op een goed moment mij (Sabine) een angstig gevoel. Ik laat alles achter, mijn familie, mijn vrienden, mijn roots.. HELPPPP. Op een avond zeg ik dat ik het niet aandurf. José belt meteen naar Portugal om alles te cancellen. De eigenaar is er kapot van. En wij ook.

De dagen die daarop volgen zijn verschrikkelijk. We praten niet met elkaar en ik jank de hele dag. Volgens mij is mijn NEE toch niet de juiste beslissing. Dus José heeft weer contact met Portugal. Het is nu een volmondig JA!!!! We gaan er voor! We gaan onze droom achterna.

We krijgen een lijst met documenten die we moeten aanleveren. Loonstroken, belastingaangiften en nog veel meer. Natuurlijk moet dit ook allemaal vertaald worden. Alles gaat net een tikkeltje anders dan in Nederland. Denk je dat je alles hebt ingeleverd, moet er toch weer iets anders worden ingeleverd.

We hopen het in 2017 allemaal voor elkaar te krijgen, ondanks een extra bezoekje van José aan Portugal lukt het niet. We gaan onzeker het nieuwe jaar in. Maar dan toch in de 1e week van januari is daar het goede nieuws. Alles is rond, we kunnen een afspraak maken voor het overschrijven! YES!!

Tickets worden geboekt voor de 3e week van januari! Én we gaan niet alleen… wordt vervolgd…

By |2018-07-11T14:25:48+00:00juni 4th, 2018|News|

Schrijf je nu in voor onze Inspiratiemail én
krijg direct 5% korting op je verblijf.