We gaan achter de papieren aan die de bank nodig heeft. We laten het huis taxeren. We horen dat er meerdere mensen hebben geboden. Onze gedachten gaan alle kanten op.

Op een avond eten we bij het restaurant aan de overkant van het huis. We zien de auto van de makelaar staan. Ohjee, gaat ze op de eigenaar inpraten dat hij niet ons bod moet accepteren? Verschrikkelijk deze onzekerheid. De eigenaar gunt het huis aan ons heeft hij gezegd. José komt uit de omgeving en wij willen er echt iets gaafs neerzetten. Maar is zijn woord ook echt een woord? We hopen van wel!

We gaan naar een B&B een paar dorpjes verderop, ook van Nederlanders. Hele leuke mensen, we krijgen heel veel informatie over het runnen van een B&B en alles wat erbij komt kijken. Zeer waardevol.

Onze hersenen maken overuren. Wat wordt de uitslag van de bank? Hoe zal het huis worden getaxeerd? Blijft de eigenaar bij zijn standpunt, of laat hij zich toch beïnvloeden…? We rekenen, we praten, we denken veel na, we fantaseren wat we nog meer kunnen doen. Ook ‘s nachts laat het ons niet los.

Op zaterdag komen onze vriend en zijn dochter langs, ze waren toevallig in Portugal op het moment en willen graag zien waar wij zo vol van zijn. Met hen bekijken we nogmaals het huis. Ze vinden het ook heel erg mooi, net als de locatie. Zij zien ook de potentie hiervan.

We doen ook nog iets ‘cultureels’, we gaan namelijk naar de kippetjes markt in Tabua. Een hele belevenis.

We gaan weer terug naar Nederland. In een week tijd zijn we heel wat wijzer geworden. Eenmaal thuis zullen we de knoop doorhakken.

De foto beschrijft onze emotionele roalercoaster….

By |2018-07-11T14:26:35+00:00mei 28th, 2018|News|

Schrijf je nu in voor onze Inspiratiemail én
krijg direct 5% korting op je verblijf.