Quinta do Rio Alva ZijaanzichtWelkom bij de allereerste vlog van Bed & Breakfast en Glamping Quinta do Rio Alva in Midden-Portugal.
Wij zijn José, Sabine en Sem. We vonden de eerste vlog super spannend, dus vandaar dat jullie José nog niet zien. Dat komt nog. Wij runnen de B&B (met 4 mooi ingerichte kamers) sinds 1 augustus 2018 en sinds het voorjaar van 2019 hebben we ook 2 luxe glampingtenten in de verhuur.
We kennen de omgeving op ons duimpje, aangezien José zijn familie hier woont en we dus al heel veel vakanties naar deze mooie streek hebben gemaakt. We leggen onze gasten graag in de watten, dat begint ‘s ochtends bij een heerlijk, afwisselend en uitgebreid ontbijt, we hebben een mooi zwembad met bedjes en een bar, de faciliteiten (SUPs, kano, spelletjes, trampoline, basketbalring, voetbaldoel, pijl en boog schieten, etc) we organiseren gezellige BBQ en pizza avonden, er is een uitgebreide informatiemap met tal van leuke uitstapjes om te maken, de lekkerste restaurantjes en de gezelligste barretjes in de buurt.
Het enige wat jullie hoeven te doen, is boeken en genieten.

By |2020-06-24T09:53:59+00:00juni 8th, 2020|News|

Schrijf je nu in voor onze Inspiratiemail én
krijg direct 5% korting op je verblijf.