Happy Walks Portugal

Happy Walks Portugal is onderdeel van “Explorar com Sabine” (ontdekken met Sabine) en is geregistreerd in het RNAAT (Toerisme van Portugal) onder nummer: 100/2021.

Wandelen maakt mij blij.
De natuur maakt mij blij.
Straatje dwalen in een mooie stad maakt mij blij.

Wat maakt jou blij?

Met Happy Walks Portugal maak je onder begeleiding van Sabine, mooie wandelingen door de natuur en prachtige historische steden.

Happy Walks Portugal

Happy Walks Portugal biedt de volgende wandelingen aan:

Happy Walk Holiday – Duur en Periode naar wens, maar in elk geval mogelijk tussen oktober en april
Happy Walk Nature – Wandelingen door de natuur
Happy Mind Walk – Wandelingen door de natuur, met aandacht voor onze mind, beweegvormen & relaxatie. 
Happy Walk City – Wandelingen door een stad; met achtergrondinformatie over de stad, leuke weetjes én al wandelend komen we langs alle hoogtepunten.

Al ruim 15 jaar vind ik, Sabine, het heerlijk om te wandelen. Ik deed regelmatig mee aan wandeltochten in Nederland, zoals de Wandel4Daagse van Alkmaar. Maar ook de ééndaagse wandeltochten vond ik altijd een feestje. Ik heb meegedaan (en heel veel getraind als voorbereiding) aan de Wandel4daagse van Nijmegen, helaas precies het jaar dat het werd afgelast vanwege de hitte. Dus veel verder dan de eerste dag 40km ben ik niet gekomen.

Al tien jaar kom ik in Portugal. Al ruim 3 jaar woon ik in het mooie en groene Midden-Portugal. Ook hier wandel ik wanneer en waar ik maar kan. Ik ken de omgeving op mijn duimpje. Ik weet waar je de mooiste uitzichten hebt. Waar je kunt lunchen op de route én waar je net die unieke foto kunt maken. Er is bijna geen wandelroute in de omgeving die ik nog niet heb gemaakt.

Tijdens de wandelingen vertel ik jullie over de omgeving, over de gewoonten en de gebruiken van de inwoners. Of we nu een wandeling maken door de natuur, of door bijvoorbeeld de historische steden zoals Coimbra en Viseu, ik zorg ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten van alles wat je ziet, dat we de weg niet kwijtraken en dat je na afloop zegt. Wauw dit was gaaf! Waar gaan we morgen heen?

 

Bij Happy Walks Portugal kun je een volledige wandelvakantie boeken tussen oktober en half april. Dit is namelijk de meest geschikte tijd om te gaan wandelen. Ik maak graag een offerte naar jullie eigen wensen. 

Tussen mei en september zijn één daagse wandelingen mogelijk, maar alleen op afspraak. Reken erop dat het in dit deel van het jaar vaak erg warm kan zijn. Wandelingen door de stad, of wandelingen door beschutte natuurgebieden zijn uiteraard wel mogelijk.

Voor meer inspiratie, volg Happy Walks Portugal op Facebook en Instagram. Op onze Blog/Vlog pagina komen ook regelmatig nieuwe Happy Walks Portugal blogs! Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs van Happy Walks Portugal?

Schrijf je dan hier in: 

Heb je vragen, wil je meer informatie óf wil je een wandeling/wandelvakantie boeken?

Stuur me dan een mailtje met je vragen naar HappyWalksPortugal@gmail.com
of stuur een bericht naar: +31 651 807019 of +351 964 735 248

Ik zal het bericht binnen 24 uur beantwoorden.