Glamping

Quinta do Rio Alva - DSC 0211

GLAMPING Quinta do Rio Alva
=
Glamourous Camping!

Wij beschikken over 2 luxe, riante en sfeervol ingerichte safaritenten op onze Glamping. Op onze unieke, 1 hectare grote locatie, aan de rivier, omringd door groen en bergen, met op korte afstand Arganil, kun je genieten van rust, maar ook van actief bezig zijn. Daar passen onze safaritenten perfect bij. In elke tent vindt je comfortabele, grote bedden en een landelijke inrichting. Bovendien heb je warm water, elektra, eigen luxe sanitair, beddengoed, handdoeken en keukenlinnen. Elke tent heeft een eigen thema en is met zorg ingericht, zo heeft elke tent een eigen gezicht en uitzicht!

In Portugal koelt het ‘s avonds heerlijk af, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de nacht. In het voor- en naseizoen hebben we desgewenst warmtebronnen om ook dan een aangename temperatuur te creëren in de tenten.

Alle faciliteiten in de tuin zijn voor een ieder beschikbaar. Beneden in de tuin hebben we het zwembad met jets, de ligbedden en de gezellige bar. “Boven” hebben we diverse zitjes in de zon of schaduw, een grote buitenkeuken met (pizza-)oven, een houtgestookte BBQ en één op gas voor de snelle trek.

Quinta do Rio Alva - DSC 0272

Casa Lua (t/m 5 personen) en Casa Sol (t/m 6 personen)

• Slaapkamer voorzien van een tweepersoons bed (1.60×2.00)
• Slaapkamers voorzien van éénpersoonsbedden en/of stapelbed.

De safaritenten zijn voorzien van een keuken met een 2pits kookplaat, koelkast, magnetron, waterkoker, broodrooster, staafmixer, koffiemachine en servies. De eethoek is geschikt voor de gehele familie, maar tijdens de warme zomermaanden kun je ook lekker buiten zitten op de veranda met picknickbank. De fijne badkamer is voorzien van een toilet, wasbak en een heuse hammam stortdouche.

Quinta do Rio Alva - DSC 0252

Casa LUA

Tot en met 5 personen Slaapkamer voorzien van een tweepersoons bed (1.60×2.00) Slaapkamer voorzien van 1 stapelbed en 1 éénpersoonsbed Ingerichte keuken Luxe badkamer Grote veranda met schommelbank en easy-picknickbank Bijzonderheden Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 10.00 uur. Prijzen zijn inclusief beddengoed, keukendoeken en handdoeken. In het hoogseizoen (*) en mei/herfstvakantie zijn al onze accommodaties […]

Details

Prijzen beginnen bij: 140 per nacht


Quinta do Rio Alva - DSC 0227 e1580484106714

Casa SOL

Tot en met 6 personen Slaapkamer voorzien van een tweepersoons bed (1.60×2.00) Slaapkamer voorzien van 1 stapelbed Slaapkamer voorzien van 2 éénpersoonsbedden Ingerichte keuken Luxe badkamer Grote veranda met loungebank en easy-picknicktafel Bijzonderheden Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek voor 10.00 uur. Prijzen zijn inclusief al het beddengoed, keukendoeken en handdoeken. In het hoogseizoen (*) en mei/herfstvakantie […]

Details

Prijzen beginnen bij: 150 per nacht


Dutch