Olijvenplukken
Wandelen
Mooie routes vanaf onze Quinta
Vissen
Fietsen, wandelen of rennen over de mooiste Ecopista van Portugal

Arrangementen

Gedurende het jaar bieden wij diverse arrangementen aan. Dit zijn onze speciale thema weken. Klik op de link en u gaat direct door naar uw keuze.

YOGAWEEK 13-20 SEPT
EMPOWERMENT WEEK (Alleen voor Vrouwen) 23-30 SEPT
WANDELWEEK Mogelijk vanaf oktober t/m april
OLIJVENPLUK WEEK Tussen half oktober en eind november

 

 

YOGA WEEK 13-20 September

Previous
Next

In 2020 organiseerden Lia en Sabine de eerste gezamenlijke yoga week. Het was een week om nooit meer te vergeten. Voor de deelneemsters niet, maar zeker ook voor ons niet. Vanwege alle coronaperikelen ontvingen wij 5 dames, hierdoor was het een intieme week. Er hing een fijne vibe tussen de deelneemsters, yogalerares Lia, kokkin Sietske en onze locatie. Er werd gelachen en gehuild, er werden mooie gesprekken gevoerd, heerlijk gegeten en uiteraard waren er hele fijne yogalessen. Yogalessen in de glampinglodge met uitzicht op de rivier, lessen aan de rand van het zwembad en lessen op de drijvende steiger op de rivier. In de vrije tijd werd er gewandeld in de prachtige natuur rondom onze Quinta en gingen we met z’n allen naar een olijfolieproeverij in Condeixa van onze vriendin Marije.

De deelneemsters waren lovend:
* Dit is een kadootje die elke vrouw aan zichzelf zou moeten geven!
* Wat een magisch mooie plek voor deze prachtige yogaweek!

Het kleinschalige karakter van deze yoga week willen we er graag inhouden. Dus we gaan in herhaling in 2021. Klik op de foto van yogalerares Lia en lees alles over de yoga week van 13 tot en met 20 September 2021:

WOMEN EMPOWERMENT WEEK 23-30 SEPT

In 2020 was Marieke één van de deelneemsters van de Yogaweek van Lia. Tijdens de mooie gesprekken tijdens deze week, kwam het idee van een Empowerment Week opborrelen. Marieke zet vrouwen terug in hun kracht. Ze laat vrouwen stralen, je gaat helemaal opgeladen en vol power weer naar huis. Meer weten? Klik dan op de foto en lees  alles over onze speciale week voor vrouwen. :

Previous
Next

WANDELWEEK Mogelijk vanaf oktober t/m april

Wandelen; het is heerlijk voor je lijf, het verbetert je uithoudingsvermogen en het is goed voor je geest.

Wandelen in de natuur; verse lucht geeft extra zuurstof, groene landschappen verhogen het serotine gehalte (gelukshormoon) én je zintuigen worden gestimuleerd.

Wandelen in Portugal, met Happy Walks Portugal; Naast de vele voordelen van het wandelen én het wandelen in de natuur, kun je in Portugal ook heerlijk genieten van zon, een andere cultuur, het heerlijke eten én een Portugees wijntje.

Wandelen in Portugal, bij Quinta do Rio Alva

Vanaf 4 personen boek je al een geheel verzorgd arrangement, waarbij je zélf de aankomst- en vertrekdatum bepaald.
Je bepaalt zelf het aantal wandelingen én welke wandelingen we gaan maken. Er is veel keuze uit wandelingen én gebieden waar we kunnen wandelen.
Uiteraard ga ik als gids met jullie mee, zodat jullie kunnen genieten van al het moois wat we tegenkomen, zonder dat je de weg kwijt raakt.
Ik zal jullie ook andere plekken laten zien, die je niet zo snel in je uppie ontdekt.
We gaan samen lunchen/dineren, zonder dat je je druk hoeft te maken over de taal, de gerechten, of andere zaken.
Oftewel, alles wordt tot in de puntjes geregeld, jullie kunnen gaan genieten.

Niet elke wandelaar is hetzelfde. Of je nu een verblijf wilt van 4 nachten, of juist van een week of langer. Alles is mogelijk. Geef het aantal nachten aan én het aantal wandelingen en ik maak graag voor jullie een offerte op maat.4

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen voor een wandelweek    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.